Pàgines

divendres, 9 d’octubre del 2020

ELS NOSTRES EQUIPS CONTINUEN CREIXENT

 
Día a día els nostres equips al MAGIC VOLEI VILADECANS continuen creixent i millorant la seva evolució
Una vegada començada la temporada els resultats no son gaire positius, però l'ambient que es respira al club, fa pensar que, per un costat això es el de menys, i per altre que el treball que s'està fent día darrera día ens portarà a aconseguir que cambíi la tendència negativa.



El Sènior Femení es un aquells equips de nova creació a l'organigrama del club que esta assimilant millor el concepte de família que proposa la nostra entitat. La cordialitat i el bon rotllo que desprenen la majoria de les components de l'equip està fent que sigui molt fàcil el funcionament i l'aprenentatge de l'equip.

Reunions formatives al acabar els entrenos, 
xarles motivacionals i sobre tot les braves i birres que presideixen els finals dels partits fan que el bon ambient estigui patent en tots els dies que les noies comparteixen el volei com algo important dins de la seva vida cotidiana.

 
 
 
 
 
 
 
 
Tot i així continuem buscant persones compromeses i amb ganes de complementar a aquelles jugadores que ja formen part de la nostre família, igual que també busquem Juvenils i Cadets per acabar de polir els equips d'aquesta categoría i sobretot busquem nois d'entre 15 i 19 anys per fer créixer el nostre equip Masculí.

No 
t´ho pensis, si jugues a volei i no tens equip, o si no has jugat mai però vols començar a fer-ho en un equip amb bon rotllo i molta progressió, t'esperem a les nostres pistes entrenament a l' Institut Sales, Podium i Atrium
 
 
NOSALTRES T´ESTEM BUSCANT A TU.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada