Pàgines

dilluns, 19 d’octubre del 2020

NOUS GRUPS, NOVES INICIATIVES.

 Ja entrats ben endins de la nova temporada 2020/2021 i una vegada que els equips Federats continuen la seva evolució i creixement, els esforços de l'entitat es centren en donar forma a la part Comarcal del club. Els grups d´iniciació al voleibol han començat ja a prendre forma i alguns d´ells esperen poder començar a competir al mes d´Octubre en les competicions organitzades pel Consell Esportiu del Baix Llobregat (CEBLLOB). 

Desde l´entitat s´ha apostat per la continuïtat en el model implementat l´any passat, en la seva consolidació, expansió i evolució. Aquest model implica tornar a la promoció a les escoles de la ciutat, amb una doble vessant, la de crear grups de volei extraescolar a les escoles e instituts, i la d´oferir a aquells centres que no tenen l´opció de poder conformar un grup dintre del sistema de l´escola l´opció de que els nens i nenes interessats en fer volei puguin apropar-se al nostre esport en grups d´iniciació en les instal·lacions que fa servir la nostra entitat.

Les primeres escoles ja han començat a rebre les visites dels nostres monitors per fer sessions d´iniciació al volei i rebre l´informació necessària per poder practicar el nostre esport ja sigui dins del mateix centre educatiu com als horaris habilitats pel MAGIC VOLEI. Així,els instituts Sales i Olímpia (Viladecans 6) i l´escola Dr. Trueta ja estan rebent les nostres sessions formatives. Els següents seran l´Institut Torre-Roja i l´escola Pau Casals. Tots ells ja formaven part del nucli d´escoles en les quals l´any passat se'n van iniciar les promocions de voleibol, i que aquest any s´esta incrementant amb la participació de centres com l´escola Marta Mata, l´Institut Miramar o l´Escola Montserratina.

 Paral·lelament els grups d´iniciació Comarcals ja s´han posat en marxa, els mes petits, nascuts entre 2009 i 2012 tenen el seu horari a l´Institut de Sales els Dilluns i Dimecres de 16:45 a 18:30, mentre que els nois i noies de Secundària tenen dos horaris on iniciar-se al Voleibol:
El grup 1 fa Dimecres i Divendres de 17:30 a 19:00 a les instal·lacions del Institut de Sales.
El grup 2 fa Dimarts i Dijous de 16:00 a 18:00 al Poliesportiu La Montserratina de Viladecans. 


Tots aquells que estigueu interessats en començar a practicar el nostre esport i que no tingueu a on fer-ho, podeu contactar amb el nostre coordinador JORDI ROMAN als telèfons 684500132 i 66515711, o al mail de l´entitat magicvoleiviladecans@gmail.com. Si la teva escola no compta amb extraescolar de volei pots també comentar amb la teva AMPA la possibilitat que es posí en contacte amb nosaltres per poder fer promoció a la teva escola i treure un grup extraescolar de voleibol al teu propi centre.


                    US ESTEM ESPERANT.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada