Pàgines

dimecres, 13 de gener del 2021

SOM NOTICIA

 Hem estat notícia, a la revista de l'Ajuntament de Viladecans. Els responsables de l'edició de la revista han tingut en compte l'ascens i creixement que la nostra entitat està tenint en aquests temps, i la feina que fem per difondre i promoure el Voleibol a les escoles i instituts de la ciutat.

 



 

  A més s'han fet partícips de les nostres preocupacions de cara a el futur pels espais cedits a les instal·lacions municipals, al no poder entrenar en els Poliesportius on  disputem posteriorment els nostres partits de Competicion Federada.

Estem encantats del protagonisme que l'Ajuntament de la ciutat ens està cedint per poder realitzar el nostre treball, i esperem que la col.laboració entre tots dos es faci molt més fort en el futur perquè el vincle entre el Voleibol i la Ciutat de Viladecans s'estrenyi i quan el COVID-19 ens permeti tornar a la normalitat fer possible aquelles col·laboracions que es tenien projectades abans d'esclatar la pandèmia. La fira de Sant Isidre, les festes patronals de Setembre, la formació de la lliga interna Escolar, i alguns futurs projectes que encara es mantenen per acabar de perfilar.

Des del club volem seguir avançant per convertir-nos en el club referència a la Ciutat, i aconseguir que el projecte del MAGIC VOLEI es converteixi en l'opcio mes forta de futur per als nens i nenes de la ciutat, quan vulguin començar a practicar el Voleibol. Volem que la nostra pedrera sigui el vincle més fort per fer més gran la nostra entitat, i que els col·legis e instituts de la Ciutat formin part d'aquest vincle. L'esport Federat i l'esport Escolar han d'estar vinculats i el MAGIC VOLEI vol ser aquest nexe d'unió entre tots dos.

Volem que la nostra tribu segueixi creixent, tant en volum com en nivell i que cada dia que passi siguem més i millors, tant com en el pla esportiu, com en el formatiu, i per sobre de tots dos en el pla humà.


SOM VOLEI SOM MAGIC





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada