Pàgines

dimarts, 16 de juny del 2020

CARA AL 2020/21



Reprès el curs 2019/2020 amb el retorn a l'activitat després del confinament per la Pandèmia del COVID-19, la nostra entitat comença a preparar la que serà la temporada 2020/21. El primer pas necessari ha estat la renovació del Coordinador Esportiu de l'entitat Jordi Roman, que continuarà al capdavant de l'organigrama tècnic del club durant la propera temporada. 









En el seu treball com a Coordinador, ja s'ha posat de ferm en la renovació dels tècnics que continuaran defensant els colors del Magic Volei Viladecans el pròxim curs esportiu. No hi ha massa sorpreses en els noms que formaran part del nostre cos tècnic, i el treball del nostre coordinador ha anat enfocat a renovar a les persones que ja treballen en els diferents grups del club tant en competició federada com en competició escolar.    

A la part Federada del club, Alba García, Alex Gallego i Angel Castro ja han confirmat la seva continuïtat al capdavant dels diferents equips del club.

La distribució final de qui dirigirà cada equip, encara està per ser confirmada, si bé ja tenim clar que Alba Garcia doblarà els seus esforços la propera temporada al front de dos dels sis equips Federats que planteja inscriure en Competició la nostra entitat. Als tres noms que ja estaven al capdavant del grup Federat s'uniran els de la Carla Ruiz i la Carla Alcala per a completar la direcció dels citats sis equips de Competició Federada.



  
En la part Escolar del club es preveu la continuïtat dels diferents grups Comarcals amb els quals l'entitat estava col·laborant. La continuïtat del grup de l'Institut Sales d'on surten una gran part dels jugador@s del club continuarà sent el nostre principal pilar de suport a la part Federada.

A la importància de l'Institut Sales es pretén afegir la renovació del treball amb els grups escolars que ja estaven en marxa durant el curs 2019/2020. Els col·legis públics de primària Pau Casals i Trueta que són les principals aportacions al Sales quan els nens arriben a la Secundària, i els centres concertats Teide iGoar on ja es van organitzar grups d'extraescolars de voleibol la temporada passada hauran de donar continuïtat al projecte.

A ells es pretén sumar una mes estreta col·laboració, ja iniciada enguany, amb els Instituts Torre Roja, Olímpia, Josep Mestres i Miramar i amb el col·legi SAFA Viladecans. L'última part serà la possible incorporació d'altres centres de la ciutat al projecte Magic Volei.

 Per a aquesta part del projecte ja es compta amb la renovació de Sebas García, Elsa López i Judith Andrade i s'espera tancar en els propers dies les de Jen Lorente i Leyre Cabezas, a l'espera que Marta Crespo pugui seguir en el projecte i la incorporació de nous tècnic de la casa en formació, tema que serà la principal punta de llança del treball del nostre Coordinador esportiu durant la propera  temporada 2020/2021 a la qual donem des de ja la benvinguda.

#somvoleisommagic#

 





 







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada