Pàgines

dimarts, 9 de juny del 2020

TORNEM A L´ACTIVITAT.

Passat el confinament, i amb l'evolució de les fases de desescalada, el Magic Volei Viladecans reprèn l'activitat. A partir de demà 10 de Juny tornarem als entrenaments de manera progressiva i evolucionant les practiques que començaran sent en parelles i a mesura que passin les setmanes acabaran sent en grups reduïts tal com ens permet la normativa plantejada per les institucions. Comencem ja a donar-li forma a la nova temporada, pensant en el creixement dels nostres equips tant a nivell individual com grupal. Tots els que estigueu interessats a començar a jugar a voleibol o fer el salt de la categoria escolar a la Federada podeu posar-vos en contacte amb el nostre director esportiu en el telèfon i mail que es reflecteixen a continuació:                                                         

JORDI ROMÁN 684500132  

magicvoleiviladecans@gmail.com                      

 De cara al mes de Juliol, la nostra entitat vol fer-vos arribar dues propostes, el CAMPUS   D´ESTIU MULTIESPORT i el CAMPUS DE TECNIFICACIÓ DE VOLEIBOL. El primer està orientat als mes petits, i tot i ser un campus on practicarem diverses modalitats esportives tindrà una bona càrrega diària de Voleibol, esport al qual ens dediquem i al qual volem donar prioritat sobre la resta de disciplines que treballarem en sessions mes reduïdes.

Entre les activitats esportives també farem treball audiovisual i activitats dedicades a fomentar la col·laboració i el treball en equip, bàsic per a la practica del voleibol, buscant així fer als nens mes presents en el que representa i ensenya la practica del voleibol. Setmanalment es realitzarà una sortida a algun enclavament pròxim a fi que els nens gaudeixin de la relació amb els monitors i companys.




                                                                                      
El Campus de tecnificació anirà dedicat als practicants que ja tenen una base esportiva algo mes forta a l'esport del voleibol. Seran 4 hores cada tarda dedicades a entrenaments de voleibol tant a la pista com a la platja, sent combinats amb sessions àudio visuals, pel·lícules i documentals, convidats que ens explicaran les seves experiències i vivències en el món del voleibol, i alguna sortida grupal per poder amenitzar la gran quantitat de càrrega voleibolística que tindran els assistents.

El contacte per a inscriure's tant en un Campus com en l'altre s'ha de fer mitjançant correu electrònic al mail del club:

magicvoleiviladecans@gmail.com  


 







Finalment informar-vos que tant durant el mes de Juliol com durant el mes d'Agost posarem a la vostra disposició dos horaris setmanals d'entrenament per als que no gaudeixin de poder tenir vacances i vulguin participar en ells, a fi de continuar treballant als nostres nois i noies per a la següent temporada 2020/21. Esperem poder veure-us a tots en les pistes i gaudir amb la vostra companyia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada